کاربر

شیر با طعم توت فرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. توت فرنگی رسیده و شیرین 3 تا 5 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه توت فرنگی و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • کلیه الکترولیت های سلولی بدن را تنظیم می کند. بر اثر تنظیم الکترولیتی سلولی، مغز می تواند امواج التروشیمیایی خود را به آسانی به همه اندام ها انتقال دهد و آرامش زیبایی در بدن ایجاد نماید.
  • برای افرادی که از استرس و اضطراب و نگرانی و دلشوره رنج می برند بسیار نافع است.
  • ارزش غذایی این نوشیدنی، بسیار بالا و حدود شش برابر گوشت است و عوارض گوشت که تولید اسید اوریک است را ندارد و انرژی فوق العاده ای به شخص می دهد.
  • برای ناراحتی های کبد و ریه و افرادی که دچار دفع پروتئین از کلیه ها هستند، مفید است.
  • این نوشیدنی، برای افرادی که از ضعف اسپرم رنج می برند، بسیار نافع است.
  • از مصرف توت فرنگی های درشت و سفت خودداری و توت فرنگی هایی که نرم و شیرین است را استفاده نمایید، این شیر، نیازمندی های بدن را مرتفع و در خانم ها محیط واژن را قلیایی می کند.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.