مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- توت فرنگی رسیده و شیرین 3 تا 5 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه توت فرنگی و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- کلیه الکترولیت های سلولی بدن را تنظیم می کند. بر اثر تنظیم الکترولیتی سلولی، مغز می تواند امواج التروشیمیایی خود را به آسانی به همه اندام ها انتقال دهد و آرامش زیبایی در بدن ایجاد نماید.
- برای افرادی که از استرس و اضطراب و نگرانی و دلشوره رنج می برند بسیار نافع است.
- ارزش غذایی این نوشیدنی، بسیار بالا و حدود شش برابر گوشت است و عوارض گوشت که تولید اسید اوریک است را ندارد و انرژی فوق العاده ای به شخص می دهد.
- برای ناراحتی های کبد و ریه و افرادی که دچار دفع پروتئین از کلیه ها هستند، مفید است.
- این نوشیدنی، برای افرادی که از ضعف اسپرم رنج می برند، بسیار نافع است.
- از مصرف توت فرنگی های درشت و سفت خودداری و توت فرنگی هایی که نرم و شیرین است را استفاده نمایید، این شیر، نیازمندی های بدن را مرتفع و در خانم ها محیط واژن را قلیایی می کند.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.