مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- تمشک رسیده 10 تا 15 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با تمشک ها و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، سپس آن را از صافی عبور دهید و بعد به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- برای ناراحتی های کبدی و پوستی و اعصاب و روان فوق العاده است. با پاکسازی کبد، آرامش و نشاط و سکون به سراغ شخص خواهد آمد.
- برای تنظیم سیستم گوارش بسیار مفید است و نشاط خاصی به انسان هدیه می کند.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.