کاربر

شیر با طعم تمشک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. تمشک رسیده 10 تا 15 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با تمشک ها و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، سپس آن را از صافی عبور دهید و بعد به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • برای ناراحتی های کبدی و پوستی و اعصاب و روان فوق العاده است. با پاکسازی کبد، آرامش و نشاط و سکون به سراغ شخص خواهد آمد.
  • برای تنظیم سیستم گوارش بسیار مفید است و نشاط خاصی به انسان هدیه می کند.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.