مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- آب انگور شیرین دو سوم استکان
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه آب انگور و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- انگور به خاطر داشتن قند مونوساکارید به نام دکستروز، به سرعت جذب سلول های مغز شده وانرژی لازم را به شخص می دهد.
- این شیر باعث می شود که اعصاب و روان به حالت تعادل درآمده و جسم انسان از سلامتی و نشاط خاصی برخوردار شود.
- این شیر موجب آرامش و نشاط و خواب عمیق در کودکان می شود.
- این شیر موجب می گردد که رشد کودکان سریع شود.
- این نوشیدنی، بهترین است برای فعالیت های فکری و تمرکز.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.