مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- انجیر تازه و رسیده سفید 3 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه انجیر و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- ملین، معرق و مسکن حرارت و تشنگی است.
- مقوی نیروی جنسی می باشد.
- قلب را خنک می کند و باز کننده گرفتگی ها و مقوی کبد است.
- ورم طحال و بواسیر را رفع می کند.
- برای رفع خشونت سینه، درد سینه و سرفه مفید است.
- دفع کننده اخلاط مضر بدن است.
- بهترین نوشیدنی برای کودکانی است که از یبوست مزاج رنج می برند.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.