مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- انبه رسیده کوچک یک چهارم
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد انبه را بشویید و یک چهارم گوشت آن را با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید. سپس آن را آرام و جرعه جرعه میل کنید و از رنگ و عطر و طعم آن لذت ببرید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی، عطش را تسکین می دهد و جریان خون را رونق می بخشد.
- این نوشیدنی، انرژی زا می باشد و برای انواع بیماری های چشم بهترین است.
- برای بیماری آرتروز و روماتیسم مفصلی بسیار موثر است و به مرور زمان مایع بین مفصلی را می سازد و آن را ترمیم می کند.
- این نوشیدنی، بسایر مقوی است و برای اعضای رئیسه بدن، جهازالنفس، مری، معده، روده ها و کلیه ها مفید می باشد.
- همچنین، مقوی مثانه بوده و نیروی جنسی را به خوبی افزایش می دهد.
- درخشان کننده رنگ چهره و بوی بد دهان را برطرف می کند.
- سردرد، تنگی نفس، سرفه، بواسیر، اسهال، عطش، ضعف، کسالت و سستی بدن را رفع می کند.
- ترشح ادرار را افزایش می دهد و به مزاج، لینت می بخشد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.