مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- آلوبخارای طرقبه درشت 3 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- پوست بادام ها را بکنید و خوب بشویید و هسته آلو بخارا را درآورید و همه را با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- سپس آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید تا از طعم خوب آن لذت ببرید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوع نوشیدنی، بهترین است برای تنظیم سیستم گوارش و دفع مواد زائد از بدن، که موجب نشاط و فرح در شخص می شود.
- برای افرادی که از ناراحتی های گوارشی و خصوصاً کبدی رنج می برند، بسیار نافع است و لینت مزاج خوبی را در شخص ایجاد می کند.
- چربی های مضر را از بدن به خوبی دفع می کند.
- از انواع انفارکتوس های قلبی و مغزی پیشگیری می کند.
- برای افرادی که اشتها به غذا ندارند بسیار مفید است. دارای خاصیت صفرابر، ضد بلغم و زیاد کننده ادرار می باشد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.
- این شیر را می توانید با یک عدد آلوی سیاه رسیده متوسط یا دو عدد آلوی قطره طلای رسیده نیز آماده نمایید.