کاربر

شیر با طعم آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. آلوبخارای طرقبه درشت 3 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • پوست بادام ها را بکنید و خوب بشویید و هسته آلو بخارا را درآورید و همه را با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • سپس آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید تا از طعم خوب آن لذت ببرید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوع نوشیدنی، بهترین است برای تنظیم سیستم گوارش و دفع مواد زائد از بدن، که موجب نشاط و فرح در شخص می شود.
  • برای افرادی که از ناراحتی های گوارشی و خصوصاً کبدی رنج می برند، بسیار نافع است و لینت مزاج خوبی را در شخص ایجاد می کند.
  • چربی های مضر را از بدن به خوبی دفع می کند.
  • از انواع انفارکتوس های قلبی و مغزی پیشگیری می کند.
  • برای افرادی که اشتها به غذا ندارند بسیار مفید است. دارای خاصیت صفرابر، ضد بلغم و زیاد کننده ادرار می باشد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.
  • این شیر را می توانید با یک عدد آلوی سیاه رسیده متوسط یا دو عدد آلوی قطره طلای رسیده نیز آماده نمایید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.