مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- آلبالوی رسیده بدون هسته 15 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه آلبالو و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوشیدنی بهترین است برای کبد و کیسه صفرا و مواد اضافی را از بدن دفع می کند و پاکسازی بسیار خوبی در بدن انجام می دهد.
- برای افرادی که یبوست مزاج دارند و یا دهانشان بوی بد می دهد بسیار مفید است.
- افرادی که آنزیم های کبدی آنها افزایش یافته و بالا رفته است، بهتر است که روزی 2 تا 3 لیوان از این شیر میل کنند تا نشاط از دست رفته به ایشان بازگردد و آنزیم های کبدی تنظیم شود.
- این نوشیدنی، موجب تصفیه خون می شود و نشاط خوبی به شخص دست می دهد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.