طبع غذا: گرم و خشک
مواد لازم (برای 4 نفر):
- پودر کنجد و پودر نارگیل: به میزان لازم
- پودر گردو و بادام: به میزان لازم
- آرد نخودچی: در صورت تمایل
- عسل: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل می توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد. اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم. کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود. سپس به شکل دلخواه برش زده و به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم. بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.