کاربر

شیرینی کنجدی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. پودر کنجد و پودر نارگیل: به میزان لازم
  2. پودر گردو و بادام: به میزان لازم
  3. آرد نخودچی: در صورت تمایل
  4. عسل: ۱ پیمانه

طرز تهیه:

  • عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل می توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد. اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم. کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود. سپس به شکل دلخواه برش زده و به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم. بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.