طبع غذا: گرم و خشک
مواد لازم (برای 4 نفر):
- خرما: ۳۵۰ گرم
- مغز گردو: ۱۵۰ گرم
- پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
- کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم. می توانیم گردو را همراه خرما چرخ کنیم یا جدا نیم کوب کرده و به خرما اضافه کنیم. سپس مقداری پودر نارگیل و کنجد به خرما افزوده، تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. می توانیم مواد را به شکل دایره درست کنیم و در پودر نارگیل بچرخانیم.