مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- باقلا: 3/2 پیمانه
- شوید تازه خرد شده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- برنج را به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
- پیاز، سیر، نمک و زردچویه را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- باقلا، برنج و شوید تازه را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- بعد از اینکه به نقطه جوش رسید، شعله را کم کنید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- روغن را در ظرفی جداگانه بریزید بعد از داغ شدن، سیب زمینی ورق شده را ته دیگ قرار دهید.
- مواد پخته شده و شوید خشک را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.