کاربر

شوربا لپه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، رعق نعناع، عرق مرزه، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لپه: ۱ پیمانه
  2. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  3. جعفری و گشنیز خرد شده: ۳ پیمانه
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه و برنج را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه مدتی می پزیم، سپس برنج، روغن و سبزی خرد شده را به همراه فلفل و زنجبیل به لپه افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در انتها مقداری نمک به سوپ اضافه می کنیم. توجه شود مدت زمان طبخ این سوپ زیاد است.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد چاقی
  3. تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش
  4. خونساز

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.