کاربر

شله زرد (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: دارچین، بادام شیرین (درختی)

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج نیم کوب: ۱ پیمانه
  2. خلال بادام: 3/1 پیمانه
  3. گلاب: 3/1 پیمانه
  4. روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  5. شکر قهوه ای: ۲ پیمانه
  6. زعفران آب شده، پودر هل، پودر دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را برای مدت ۳ تا ۴ ساعت خیس کرده، و سپس با مقدار آب لازم به مدت ۲ ساعت می پزیم. وقتی برنج کاملاً پخته شد، شکر و خلال بادام را به آن اضافه می کنیم. پس از ۳۰ دقیقه شکر کمی آب می اندازد، غذا را مرتب هم زده، سپس روغن، پودر هل، گلاب و زعفران آب شده را به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم تا شله زرد لعاب داده و آماده شود. در انتها   می توانیم آن را با پودر دارچین تزیین کنیم.

خواص:

  1. شادی افزا
  2. ملين
  3. مقوی جنسی
error: محتوا محافظت شده می باشد.