کاربر

شله زرد (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مواد لازم:

  1. آرد برنج قهوه ای 4 قاشق غذاخوری
  2. ژل کتیرا نصف لیوان
  3. عسل طبیعی 3 قاشق غذاخوری
  4. گلاب نصف استکان
  5. عرق هل 2 قاشق غذاخوری
  6. دارچین 1 قاشق مرباخوری
  7. آب زعفران 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  8. خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
  9. آب خنک 2 لیوان
  10. روغن کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا، آب را در مخلوط کن بریزید و با آرد و ژل کتیرا و عسل خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • سپس، عرق هل و گلاب و آب زعفران را به مواد اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • اکنون، خلال بادام را که قبلاً خیس کرده بودید به شله زرد اضافه و به آرامی هم بزنید.
  • آن را با پودر دارچین تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا مقداری سفت و قابل استفاده شود.
  • این دسر، بسیار خوش عطر و خوش طعم است؛ می توانید آن را به عنوان عصرانه و یا بعد از غذای خام میل کنید.

خواص:

  • نشاط آور،
error: محتوا محافظت شده می باشد.