کاربر

شله بریان زیره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۲ پیمانه
  2. بلغور گندم: ۲ پیمانه
  3. زیره سیاه: 2/1 پیمانه
  4. نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور و برنج را از قبل خیس می کنیم. بلغور گندم را همراه نمک و کمی زردچوبه نیم پز می کنیم. برنج را همراه کمی روغن زیتون و زیره به بلغور اضافه کرده و می پزیم تا آبش کاملاً تمام شود. در نهایت زعفران آب شده را اضافه کرده و کل مواد را با هم می کوبیم.

خواص:

  1. قابض
  2. مفید برای نفخ معده
  3. مقوی عمومی و امور جنسی

نکته:      

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.