طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- برنج: ۲ پیمانه
- بلغور گندم: ۲ پیمانه
- زیره سیاه: 2/1 پیمانه
- نمک، زردچوبه: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور و برنج را از قبل خیس می کنیم. بلغور گندم را همراه نمک و کمی زردچوبه نیم پز می کنیم. برنج را همراه کمی روغن زیتون و زیره به بلغور اضافه کرده و می پزیم تا آبش کاملاً تمام شود. در نهایت زعفران آب شده را اضافه کرده و کل مواد را با هم می کوبیم.
خواص:
- قابض
- مفید برای نفخ معده
- مقوی عمومی و امور جنسی
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.