کاربر

شله آلوچه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عرق آویشن

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج نیم کوب: ۱ پیمانه
  2. آلوچه سبز: 2/1 پیمانه
  3. تره، نعناع و جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
  4. زردچوبه، فلفل، نمک، زنجبیل: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس کرده و همراه سبزیجات، روغن کنجد و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً بدون آب شوند، و سپس آنها را می کوبیم، آلوچه سبز را جدا می پزیم سپس آن را بدون هسته یا با هسته به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم، تمام مواد را با هم مقداری حرارت می دهیم تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی عمومی بدن
  3. ضد چربی خون
  4. تقویت بینایی
  5. مفید برای کبد و روده ها

نکته:     

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.