طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- آب نارنج: ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- آب: ۱ لیوان
طرز تهیه:
- عسل را در آب نارنج حل کرده، سپس زعفران دم شده و یک لیوان آب را با عسل و نارنج مخلوط می کنیم.
خواص:
- تسکین دهنده اعصاب
- تقویت قلب
- آرام بخش
- موجب خواب راحت
- ضد اضطراب
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.