طبع غذا: معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- آب زرشک: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ لیوان
طرز تهیه:
- عسل را در مقداری آب ولرم حل کرده سپس آب زرشک، یک لیوان آب و عسل را با هم مخلوط می کنیم.
خواص:
- ملین
- ضد صفرا
- ضد چربی خون
- تقویت کبد
- تصفیه کننده خون
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.