طبع شربت: گرم و تر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- چهار تخم: ۱ قاشق مرباخوری
- آب: ۱ لیوان
طرز تهیه:
- چهار تخم را شسته، عسل را با مقداری آب ولرم حل کرده، سپس چهار تخم و عسل را با ۱ ليوان آب مخلوط می کنیم.
خواص:
- ملین
- مقوی کبد و قلب
- تقویت سیستم دفاعی بدن
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.