کاربر

شربت عسل با عصاره زرشک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  2. عصاره زرشک 3 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 1 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس عصاره زرشک را به آن اضافه کنید و با یک چنگال تمیز به آرامی هم بزنید.
  • آب را به آن اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
  • در آخر، یخ را اضافه نمایید بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، مفید برای افراد کم خون، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای ناراحتی های گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای رشد کودکان، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای افرادی که می خواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از ناراحتی های قلبی خصوصاً آریتمی قلب رنج می برند، مفید برای افرادی که از درد سیاتیک رنج می برند، مفید برای اشخاصی که از چربی خون در عذاب هستند، بهترین نوشیدنی برای افرادی که از صفرای زیاد رنج می برند و افرادی که آنزیم های کبدی آنها بیش از حد معمول بالاتر رفته است.
  • به جای عصاره می توانید از عرقیات این گیاه نیز استفاده کنید.

طرز تهیه عصاره گیاهان:

  1. 1 قاشق غذاخوری گل گیاه مورد نظر را در یک لیوان آب ولرم بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.
  2. در لیوان را بپوشانید و بگذارید به مدت چند روز بماند تا مواد موجود در گیاه به آب انتقال پیدا کند.
  3. سپس، آن را در یخچال قرار دهید و به مرور از آن استفاده کنید.
  4. گیاهانی که از ریشه آن ها به صورت عصاره استفاده می شود، بهتر است که ریشه گیاه را خرد کنید یا آن را به آرامی آسیاب نمایید و سپس عصاره گیری شود.

نکته:

  • شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
  • شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
  • در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

 

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.