مواد لازم:
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- عصاره رزماری 2 قاشق غذاخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس عصاره رزماری را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.
- سپس، آب را به آن اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
- کمی یخ به آن اضافه نمایید و بعد از خنک شدن به آرامی میل کنید.
- به جای این عصاره، می توانید از عرقیات هم استفاده کنید.
خواص این نوشیدنی:
- آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای افراد کم خون، مفید برای ناراحتی های گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای رشد کودکان، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای افرادی که می خواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از استرس و اضطراب رنج می برند، سعی کنید این عصاره را یک هفته در میان استفاده کنید.
طرز تهیه عصاره گیاهان:
- 1 قاشق غذاخوری گل گیاه مورد نظر را در یک لیوان آب ولرم بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.
- در لیوان را بپوشانید و بگذارید به مدت چند روز بماند تا مواد موجود در گیاه به آب انتقال پیدا کند.
- سپس، آن را در یخچال قرار دهید و به مرور از آن استفاده کنید.
- گیاهانی که از ریشه آن ها به صورت عصاره استفاده می شود، بهتر است که ریشه گیاه را خرد کنید یا آن را به آرامی آسیاب نمایید و سپس عصاره گیری شود.
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.