کاربر

شربت عسل با عصاره بادرنجبویه (ملیس)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  2. عصاره بادرنجبویه (ملیس) 3 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 1 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس عصاره ملیس (بادرنجبویه) را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.
  • آب را به آن اضافه نمایید و مرتب هم بزیند تا کاملاً به صورت محلول درآید.
  • در آخر، یخ را به آن بیافزایید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
  • به جای این عصاره، می توانید از عرقیات هم استفاده کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • آرام بخش، نشاط آور ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای تقویت حافظه و افراد کم خون، مفید برای رشد کودکان، مفید برای ناراحتی های گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای افرادی که می خواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که استرس و اضطراب رنج می برند، مفید برای افرادی که از ناراحتی های قلبی خصوصاً آریتمی قلب رنج می برند.

طرز تهیه عصاره گیاهان:

  1. 1 قاشق غذاخوری گل گیاه مورد نظر را در یک لیوان آب ولرم بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.
  2. در لیوان را بپوشانید و بگذارید به مدت چند روز بماند تا مواد موجود در گیاه به آب انتقال پیدا کند.
  3. سپس، آن را در یخچال قرار دهید و به مرور از آن استفاده کنید.
  4. گیاهانی که از ریشه آن ها به صورت عصاره استفاده می شود، بهتر است که ریشه گیاه را خرد کنید یا آن را به آرامی آسیاب نمایید و سپس عصاره گیری شود.

نکته:

  • شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
  • شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
  • در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

 

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.