کاربر

شربت عسل با سرکه سیب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  2. سرکه سیب طبیعی 1 قاشق مرباخوری تا 1 قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 1 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس سرکه سیب را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.
  • سپس، به آن آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
  • در آخر، کمی یخ به آن اضافه کنید و بعد از خنک شد، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
  • سعی کنید که از سرکه های طبیعی و خانگی استفاده شود.

خواص این نوشیدنی:

  • آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای افراد کم خون، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای ناراحتی های گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای افرادی که می خواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از چربی خون رنج می برند، بهترین نوشیدنی برای باز شدن گرفتگی عروق کرونی قلبی و بیماران آرتروزی و افرادی که از ساییدگی استخوان رنج می برند، مفید برای افرادی که دارای کبد چربی هستند.

نکته:

  • شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
  • شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
  • در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.