طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- خاکشیر: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: 1 لیوان
- آب لیموترش تازه: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- خاکشیر را شسته، عسل را با مقداری آب ولرم حل کرده، سپس خاکشیر، عسل و آب لیمو ترش را با ۱ لیوان آب مخلوط می کنیم.
خواص:
- مفید برای کبد
- مفید دستگاه گوارش و پوست
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.