مواد لازم:
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- تخم بالنگو 2 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، عسل را در لیوان بریزید و آب را به آن اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- سپس، تخم بالنگو را به محلول اضافه کنید تا به مرور متورم و لعاب دار شود.
- چند تکه یخ را به شربت اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- خنک کننده، ضد یبوست مزاج، لینت دهنده سیستم گوارش، ضد اسید معده، بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم و داغ، آرامش دهنده، فعال کننده و محرک روده بزرگ، اشتهاآور، چاق کننده.
- بهتر است که این نوشیدنی را در روزهای گرم و یا زمانی که سیستم گوارش شما دچار اشکال می شود، مورد استفاده قرار دهید و از خواص آن بهره مند شوید.
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.