طبع غذا: معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- اسفرزه: ۱ قاشق چایخوری
- آب: ۱ لیوان
طرز تهیه:
- اسفرزه را شسته، عسل را با مقداری آب ولرم حل کرده، سپس اسفرزه و عسل را با ۱ لیوان آب مخلوط می کنیم.
خواص:
- ملين
- مقوی عمومی بدن
- لینت بخش روده ها
- ضد چربی و کلسترول خون
- مفید برای بواسیر
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.