مواد لازم:
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- آب نارنج 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
- ابتدا عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس آب نارنج تازه به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.
- آب را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
- کمی یخ به آن اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی میل نمایید.
خواص این نوشیدنی:
- آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتها آور، مفید برای افراد کم خون، مفید برای ناراحتی های گوارشی خصوصاً معده و روده، تقویت حافظه، مفید برای رشد کودکان، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای افرادی که می خواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از چربی خون رنج می برند، فعال کننده کبد، تسریع گردش خون، مفید برای غلظت خون.
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.