کاربر

شربت عسل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  2. لیموترش شیرازی نصف تا 1 عدد
  3. آب خنک 1 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، عسل را در لیوان تمیز بلوری بریزید و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزیند.
  • سپس، به آن آب اضافه نمایید و مرتب هم زدن را ادامه دهید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
  • در پایان به آن یخ اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

خواص این نوشیدنی:

  • آرامبخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای ناراحتی ها گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای افراد کم خون و پاکسازی کبد و رشد کودکان، مفید برای درمان کم خونی.

نکته:

  • شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
  • شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
  • در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.