مواد لازم:
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- لیموترش شیرازی نصف تا 1 عدد
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، عسل را در لیوان تمیز بلوری بریزید و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزیند.
- سپس، به آن آب اضافه نمایید و مرتب هم زدن را ادامه دهید تا کاملاً به صورت محلول درآید.
- در پایان به آن یخ اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.
خواص این نوشیدنی:
- آرامبخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای ناراحتی ها گوارشی خصوصاً معده و روده، مفید برای افراد کم خون و پاکسازی کبد و رشد کودکان، مفید برای درمان کم خونی.
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.