طبع غذا: گرم و خشک
مواد لازم (برای 4 نفر):
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- عرق نعناع فلفلی: ۲ قاشق مرباخوری
- آب: ۱ لیوان
طرز تهیه:
- عسل را در مقداری آب ولرم حل کرده، سپس عرق نعناع فلفلی را نیز اضافه کرده و با یک لیوان آب مخلوط می کنیم.
خواص:
- مقوی معده و روده
- ضد نفخ
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.