طبع غذا: معتدل به سمت سرد
مواد لازم (برای 4 نفر):
- سرکه انگبین: ۳ قاشق غذاخوری
- خیار رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ لیول
طرز تهیه:
- سرکه انگبین را با ۱ لیوان آب حل کرده، سپس خیار رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
خواص:
- ملين
- مفید برای کلیه و کبد
- مفید برای تصفیه خون
- تعدیل حرارتی و ضد صفرا
نکته:
- شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
- شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
- در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.