کاربر
سه شنبه 13 خرداد 1404

سوپ یونجه یا شبدر تازه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. آب ساقه سبز کرفس 5/1 لیوان
  2. ساقه ترد کرفس 1 شاخه
  3. جعفری در شده 1 قاشق غذاخوری
  4. گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. شبدر تازه یا یونجه تازه 50 گرم
  6. جوانه ماش 1 قاشق غذاخوری
  7. سیر رنده شده 1 حبه
  8. آب لیموترش تازه 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون بکر 3 قاشق سوپ خوری
  10. نمک دریا به مقدار دلخواه
  11. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه و خواص:

  • ابتدا، یونجه یا شبدر را بشویید و آن را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  • سپس، آب کرفس را در ظرف مناسبی بریزید و بعد ساقه ترد کرفس را ریز خرد کنید.
  • اکنون، می توانید همه مواد را با هم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید.
  • در آخر، روغن زیتون را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.
  • این سوپ، بسیار خوشمزه و خوش عطر است و از خوردن آن لذت خواهید برد و با نشاط خواهید شد، این سوپ برای افرادی که کم اشتها هستند، بسیار مناسب و مفید است. سعی کنید این سوپ را یک روز در میان استفاده کنید و سلامتی و نشاط را به خود هدیه کنید. این سبزی، فصلی است و فقط در فصل بهار و تابستان می توانید از آن استفاده کنید. از مصرف آن به فصل غافل نشوید. ضمناً این سوپ برای افرادی که دچار خون دماغ و خانم هایی که دچار خونریزی شدید هستند بسیار مفید است. ضمناً این سوپ را افرادی که دچار کم خونی هستند مورد استفاده روزانه قرار دهند تا کم خونی آنها به لطف خداوند برطرف شود.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.