طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عرق آویشن
مواد لازم (برای 4 نفر):
- گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۱ پیمانه
- بلغور جو 2/1 پیمانه
- هویج ۲ عدد متوسط
- آلوبخارا ۸ عدد
- سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلوبخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پختـه تا آماده شود.
خواص:
- ملين
- مقوی عمومی بدن
- ضد چربی خون
- مفید برای کبد و روده ها
- تقویت بینایی
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.