کاربر

سوپ گندم (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عرق آویشن

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گندم با پوست 1 پیمانه
  2. جوی پوست کنده نصف پیمانه
  3. هویج فرنگی متوسط 2 عدد
  4. سبزیجات پاک کرده (تره، گشنیز، جعفری و اسفناج) 150 گرم
  5. پیاز متوسط 1 عدد
  6. روغن زیتون6 تا 8 قاشق غذاخوری
  7. گوجه فرنگی پوست کنده 500 گرم
  8. نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم
  9. آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید، به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز را خلال کرده، به همراه هویج خرد شده به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. پس از پختن، سبزی را خرد کرده به همراه گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ افزوده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی عمومی بدن
  3. ضد چربی خون
  4. مفید برای کبد و روده ها
  5. تقویت بینایی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.