کاربر

سوپ گل کلم (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گل کلم: ۳۰۰ گرم
  2. چغندر: ۲۵۰ گرم
  3. به: ۲۰۰ گرم
  4. گشنیز خرد شده: ۲۰۰ گرم
  5. بادام آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری
  6. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  7. لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. ترخون خشک: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • گل کلم، چغندر و به نگین شده را همراه با ادویه جات در روغن تفت دهید.
  • ليموعمانی و ۲ لیوان آب جوش افزوده، اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد.
  • در پایان، ترخون خشک، گشنیز خرد شده و بادام نیم کوب را ریخته و صبر کنید تا غذا خوب جا بیافتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.