مواد لازم:
- گل کلم: ۳۰۰ گرم
- چغندر: ۲۵۰ گرم
- به: ۲۰۰ گرم
- گشنیز خرد شده: ۲۰۰ گرم
- بادام آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- ترخون خشک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گل کلم، چغندر و به نگین شده را همراه با ادویه جات در روغن تفت دهید.
- ليموعمانی و ۲ لیوان آب جوش افزوده، اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد.
- در پایان، ترخون خشک، گشنیز خرد شده و بادام نیم کوب را ریخته و صبر کنید تا غذا خوب جا بیافتد.