مواد لازم:
- گشنیز خرد شده: ۲۵۰ گرم
- هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- بلغور جو: یک پیمانه
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
طرز تهیه:
- بغلور خیس خورده را با هویج، سیر، نمک، ادویه جات، روغن و ۲ لیوان آب بپزید.
- بعد از پخته شدن، کدو خورشتی و گشنیز را افزوده و اجازه دهید غذا، خوب جا بینند.
- در پایان، آب نارنج را افزوده و میل نمایید.