کاربر

سوپ کلم برگ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم برگ خرد شده: ۲ پیمانه
  2. دال عدس: نصف پیمانه
  3. سبزی خرفه: ۲ پیمانه
  4. سیب درختی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
  5. رب آثار: ۱ قاشق غذاخوری
  6. بادمجان: ۱۵۰ گرم
  7. نمک: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  9. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  10. ترخون خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  11. سماق: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • بادمجان حلقه شده را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده بعد در صافی بریزید و با دستمال تمیز آن را خشک کنید.
  • سماق را با یک لیوان آب جوش به مدت ۵ دقیقه دم کرده و صاف نمایید.
  • کلم ها را در روغن تفت دهید.
  • سیب درختی نگین شده، ترخون، سبزی خرفه ساطوری شده، دال عدس، آب سماق و ۲ لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید مواد خوب پخته شود.
  • در ظرفی جداگانه؛ بعد از داغ شدن روغن؛ بادمجان، نمک، زردچوبه و ۲ قاشق آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید.
  • در پایان، مواد را با هم مخلوط کرده، رب انار را اضافه و شعله را خاموش نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.