مواد لازم:
- کلم برگ خرد شده: ۲ پیمانه
- دال عدس: نصف پیمانه
- سبزی خرفه: ۲ پیمانه
- سیب درختی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
- رب آثار: ۱ قاشق غذاخوری
- بادمجان: ۱۵۰ گرم
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- ترخون خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- سماق: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- بادمجان حلقه شده را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده بعد در صافی بریزید و با دستمال تمیز آن را خشک کنید.
- سماق را با یک لیوان آب جوش به مدت ۵ دقیقه دم کرده و صاف نمایید.
- کلم ها را در روغن تفت دهید.
- سیب درختی نگین شده، ترخون، سبزی خرفه ساطوری شده، دال عدس، آب سماق و ۲ لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید مواد خوب پخته شود.
- در ظرفی جداگانه؛ بعد از داغ شدن روغن؛ بادمجان، نمک، زردچوبه و ۲ قاشق آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید.
- در پایان، مواد را با هم مخلوط کرده، رب انار را اضافه و شعله را خاموش نمایید.