مواد لازم:
- شلغم سفید: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
- جو پوست کنده: 3/2 پیمانه
- گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
- کاهو خرد شده: ۳۰۰ گرم
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پونه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پونه، نمک و زردچوبه را در روغن کنجد با حرارت ملایم تفت دهید.
- جو که از شب قبل خیسانده اید را با مقداری آب بپزید.
- ادویه جات تفت داده شده را با کلم و شلغم خرد شده، به جو بیفزایید.
- بعد از پخته شدن، رب انار و گشنیز و کاهوی ساطوری شده را ریخته و اجازه دهید تا غذا خوب جا بیفتد.
- در پایان با روغن زیتون میل نمایید.