مواد لازم:
- کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
- ماش: نصف پیمانه
- به: ۲۰۰ گرم
- سیب شیرین: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- جعفری: ۱۰۰ گرم
- گشنیز تازه: ۵۰ گرم
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب سیب: یک پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ماش را با بپزید تا آبش کشیده شود.
- سیر و پیاز نگین شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید تا نرم گردد.
- بعد از چند دقیقه، به و سیب نگین شده را اضافه کنید و با مواد تفت دهید.
- کلم را بیفزایید و خوب با مواد هم بزنید.
- ماش، گشنیز، جعفری، نمک، فلفل، آب سیب و یک پیمانه آب جوش را افزوده و اجازه دهید سوپ، خوب جا بیفتد.
- هنگام سرو، آب نارنج و روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.