کاربر

سوپ کلم بروکلی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
  2. ماش: نصف پیمانه
  3. به: ۲۰۰ گرم
  4. سیب شیرین: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سیر: ۱ حبه کوچک
  7. جعفری: ۱۰۰ گرم
  8. گشنیز تازه: ۵۰ گرم
  9. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  10. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. آب سیب: یک پیمانه
  13. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  14. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ماش را با بپزید تا آبش کشیده شود.
  • سیر و پیاز نگین شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید تا نرم گردد.
  • بعد از چند دقیقه، به و سیب نگین شده را اضافه کنید و با مواد تفت دهید.
  • کلم را بیفزایید و خوب با مواد هم بزنید.
  • ماش، گشنیز، جعفری، نمک، فلفل، آب سیب و یک پیمانه آب جوش را افزوده و اجازه دهید سوپ، خوب جا بیفتد.
  • هنگام سرو، آب نارنج و روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.