مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- کلم بروکسل 200 گرم
- جوی پوست کنده 1 پیمانه
- هویج فرنگی متوسط 2 عدد
- سبزیجات پاک شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) 200 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم
- روغن زیتون 6 تا 8 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- جو را شسته به همراه چند لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده و هویج خرد شده را به آن اضافه کرده، صبر کنید تا بپزد، سپس سبزی و کمل بروکسل را خرد کرده به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ اضافه کرده، اجازه دهید تا با حرات ملایم بپزد و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل نمایید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.