کاربر

سوپ کلم بروکسل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. کلم بروکسل 200 گرم
  2. جوی پوست کنده 1 پیمانه
  3. هویج فرنگی متوسط 2 عدد
  4. سبزیجات پاک شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) 200 گرم
  5. پیاز متوسط 1 عدد
  6. نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم
  7. روغن زیتون 6 تا 8 قاشق غذاخوری
  8. آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • جو را شسته به همراه چند لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده و هویج خرد شده را به آن اضافه کرده، صبر کنید تا بپزد، سپس سبزی و کمل بروکسل را خرد کرده به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ اضافه کرده، اجازه دهید تا با حرات ملایم بپزد و جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل نمایید.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.