کاربر

سوپ کلسیم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
  2. گل کلم: 100 گرم
  3. شلغم زرد: ۱۰۰ گرم
  4. کلم برگ: ۲۰۰ گرم
  5. شلغم سفید: ۱۰۰ گرم
  6. کاهو: ۱۰۰ گرم
  7. زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  9. گردو: ۱ قاشق غذاخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. خرما: ۳ عدد
  12. پونه: ۱ قاشق مرباخوری
  13. زیره سیاه: 3/2 قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گل کلم و کلم بروکلی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده بعد گل های آن را از هم جدا کنید.
  • شلغم و کلم های خرد شده را به ترتیب روی هم چیده و با روغن، نمک و ادویه جات و مقداری آب بپزید.
  • گردو نیمکوب شده، کاهو ریز شده و زرشک را اضافه کنید و صبر کنید تا خوب جا بیفتد.
  • در پایان زیره سبز و پونه را بیفزایید و بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید.
  • نکته: این سوپ را با خرما میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.