مواد لازم:
- کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
- گل کلم: 100 گرم
- شلغم زرد: ۱۰۰ گرم
- کلم برگ: ۲۰۰ گرم
- شلغم سفید: ۱۰۰ گرم
- کاهو: ۱۰۰ گرم
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- گردو: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- خرما: ۳ عدد
- پونه: ۱ قاشق مرباخوری
- زیره سیاه: 3/2 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- گل کلم و کلم بروکلی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده بعد گل های آن را از هم جدا کنید.
- شلغم و کلم های خرد شده را به ترتیب روی هم چیده و با روغن، نمک و ادویه جات و مقداری آب بپزید.
- گردو نیمکوب شده، کاهو ریز شده و زرشک را اضافه کنید و صبر کنید تا خوب جا بیفتد.
- در پایان زیره سبز و پونه را بیفزایید و بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید.
- نکته: این سوپ را با خرما میل نمایید.