مواد لازم:
- ساقه کرفس ضخیم و سبز 3 تا 4 عدد
- ساقه ترد کرفس 1 تا 2 عدد
- جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
- سیر متوسط 1 حبه
- خیار بوته ای 1 عدد
- جعفری 20 شاخه
- مغز گردو 5 عدد
- هویج فرنگی کوچک 1 عدد
- لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا ساقه های ضخیم کرفس را آب بگیرید و در یک ظرف چینی یا لعابی بریزید؛ بعد ساقه ترد کرفس و هویج و خیار را رنده کرده و پس از آن، جعفری را خرد کنید و در آخر، سیر را رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و هم بزنید، مقداری نمک به آن اضافه کنید و گردو و روغن و نعناع خشک را روی سوپ بریزید و بعد میل کنید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.