کاربر

سوپ کرفس (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. ساقه ترد کرفس 4 عدد
  2. جوی پوست کنده یا پرک شده 1 پیمانه
  3. گشنیز و جعفری پاک شده 150 گرم
  4. پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  5. هویج فرنگی متوسط 2 عدد
  6. پیاز متوسط 1 عدد
  7. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  8. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
  9. آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا جو را به همراه چند لیوان آب در یک ظرف مناسب روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد 3 ساقه از کرفس را به اندازه 2 سانتی متر خرد کرده، به همراه پیاز خلال شده و هویج خرد شده به جو اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم بپزد، سپس یک ساقه کرفس باقی مانده را به صورت درشت رنده کرده و به همراه سبزی خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه به سوپ افزوده، اجازه دهید تا جا بیفتد، سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.