طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات گرم مانند نعناع، پونه، مرزه و آویشن
مواد لازم (برای 4 نفر):
- ساقه کرفس خرد شده: ۳ پیمانه
- هویج: ۱ عدد متوسط
- بلغور جو: ۱ پیمانه
- سبزی سوپ خرد شده: ۴ پیمانه
- برگ کرفس خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل
طرز تهیه:
- بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب، مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. ساقه کرفس را نگینی خرد می کنیم. هویج را ریز رنده می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، ساقه کرفس، هویج، سبزی سوپ و برگ کرفس خشک شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و سپس اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد تا این که آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی هایی مانند لیموترش تازه، آبغوره و یا آب نارنج در هنگام صرف غذا استفاده کنیم.
خواص:
- ملين
- مفید برای لاغری
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد دیابت مفید برای کبد
- تقویت عمومی
- تقویت جنسی
- تقویت بینایی
- تصفیه خون
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.