کاربر

سوپ کرفس و آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس رنده شده: ۳ پیمانه
  2. آلوبخارا: ۱۲ عدد
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. بلغور جو: ۱ پیمانه
  5. سبزی سوپ خرد شده: ۳ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. لیموترش تازه، آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت ساقه کرفس رنده شده و هویج نگینی شده را با سبزی سوپ، آلوبخاراء فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه و آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. تقویت بینایی و تقویت عمومی بدن
  5. ضد دیابت
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.