مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- ماش: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گشنیز خرد شده: یک پیمانه
- جعفری خرد شده: یک پیمانه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یا کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده، قارچ خرد شده، نمک و فلفل را در روغن ذرت با حرارت کم تفت دهید.
- ماش خیس خورده، جعفری و گشنیز خرد شده را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد بخته شود.
- بعد از یک ساعت، کدو خورشتی نگین شده را با ۱ لیوان آب جوش افزوده صبر کنید تا سوپ كاملاً پخته شده و جا بیافتد.
- در پایان روغن زیتون و آب نارنج را بیفزایید و سرو نمایید.