مواد لازم:
- کاهو خرد شده: ۳۰۰ گرم
- کدو حلوایی نگین شده: ۱۰۰ گرم
- به: ۲۰۰ گرم
- جو: نصف پیمانه
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زیره سبز ساییده: 3/1 قاشق چایخوری
- ارده: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- جو خیس خورده را با به و هویج نگین شده، نمک، زردچوبه، روغن و مقداری آب نیم پز کنید.
- کاهو و کدو حلوایی خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
- تخم گشنیر، زیره سبز و دارچین را افزوده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
- این سوپ را با ارده میل نمایید.