کاربر

سوپ پیازچه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. پیازچه 200 گرم
  2. سبزیجات (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) پاک شده 200 گرم
  3. هویج فرنگی متوسط 2 عدد
  4. قارچ 150 گرم
  5. جوی پوست کنده 1 پیمانه
  6. پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  7. نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم
  8. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
  9. آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا جو را به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، بعد هویج را ریز خرد کرده به آن اضافه کنید، سپس سبزی خرد شده را به همراه پیازچه های خرد شده، پونه کوهی، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به سوپ اضافه کرده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد، سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموتر تازه میل نمایید، این سوپ برای آرامش معده مفید است.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.