طبع غذا: معتدل به سمت سردی
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، عسل، خرما
مواد لازم (برای 4 نفر):
- هویج: ۲ عدد متوسط
- بلغور جو: 2/1 پیمانه
- آلو بخارا: 8 عدد
- گشنیز و جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج نگینی شده، آلوبخارا، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- خونساز
- ملين
- مفید برای کبد و بینایی
- ضد چربی و کلسترول و قند خون
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.