کاربر

سوپ هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، عسل، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. هویج: ۲ عدد متوسط
  2. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  3. آلو بخارا: 8 عدد
  4. گشنیز و جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج نگینی شده، آلوبخارا، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مفید برای کبد و بینایی
  4. ضد چربی و کلسترول و قند خون

نکته:  

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.