کاربر
چهارشنبه 21 خرداد 1404

سوپ نخود فرنگی و کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عسل، خرما، سیاه دانه، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود فرنگی: 2/1 یک پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شده: ۲ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. بلغور جو: 2/1 یک پیمانه
  5. جعفری و گشنیز خرد شده: ۳ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. آب لیموترش تازه یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده، هویج را رنده می کنیم. بلغور جو را با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. سپس ساقه کرفس، نخود فرنگی، هویج و سبزی را به همراه کمی زنجبیل و فلفل به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا که با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ملين
  3. ضد چاقی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.