کاربر

سوپ نخود فرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، کاکوتی، آویشن، مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود فرنگی: ۲ پیمانه
  2. کدو خرد شده: ۲ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد
  4. بلغور جو: ۱ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
  6. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. کدوها را رنده کرده و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت کدو، هویج و نخود فرنگی را به همراه مقداری فلفل، زنجبیل و پودر زیره به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. ملين
  3. مفید برای کبد، دیابت و تقویتی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای تصفیه خون

نکته:                

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.