کاربر

سوپ ماش و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عرق مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ماش: 2/1 پیمانه
  2. کدو سفید یا کدو خورشتی خرد شده ۳ پیمانه
  3. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  4. گشنیز و شوید خرد شده ۳ پیمانه
  5. نمک، زردچویه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
  6. ليموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. برنج و سبزی را با آب، کمی نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم، ماش را با مقداری آب می پزیم. مدتی که از پخت ماش گذشت کدو نگینی شده را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم، همه مواد پخته شده را به همراه فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل، می توانیم از چاشنی لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملین
  2. ضد چربی و کلسترول خون
  3. پاکسازی کبد

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.